no-matchno-matchno-matchno-matchno-matchno-matchno-match The Official Website - USA Cycling h2{ margin-top: 10px; } label{ display: block; } #formStat input, #formStat select{ font-size: 11px; } .table{ display: table; } .table-row{ display: table-row; } .table-cell{ display: table-cell; padding-right: 10px; } .table-cell .distance{ display:none; } .success{ border: 1px solid #00ff00; } .failure{ border: 1px solid #cc0000; } .columnheader{ font-weight: bold; font-size: 10px; } .tblheader{ border-bottom: 1px solid #000000 !Important; } .tblheader div.table-cell{ padding:5px; } #banner img{ margin: 10px 0; } .ui-state-highlight{ height: 20px; background-color: #ccccff; } #scheduleView{ width: 100%; } .race{ font-weight: bold; } .practice, .registration, .other, .banquet, .party, .awards{ font-style: italic; } #schFooter{ margin-top: 10px; }
Schedule Banner

Race Schedule
Last Updated: Oct 23, 2012 @ 04:41 PM   Schedule Subject to Change   Click Start List to view start lists.

Tuesday January 8, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
2:00pm-6:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina

Wednesday January 9, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Female Non-Championship Start List
40 min
10:30am
Cyclo-cross Male Non-Championship 10-29 Start List
40 min
11:30am
Cyclo-cross Male Non-Championship 30-39 Start List
40 min
1:00pm
Cyclo-cross Male Non-Championship 40-99 Start List
40 min
2:00pm
Cyclo-cross Female Single Speed Start List
40 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Single Speed Start List
40 min
4:15pm
AWARDS
Library

Thursday January 10, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 60-64 Start List
40 min
9:31am
Cyclo-cross Male Master 65-69 Start List
40 min
9:32am
Cyclo-cross Male Master 70+ Start List
40 min
10:30am
Cyclo-cross Female Master 55-59 Start List
35 min
10:31am
Cyclo-cross Female Master 60+ Start List
35 min
11:30am
Cyclo-cross Female Master 45-49 Start List
35 min
11:31am
Cyclo-cross Female Master 50-54 Start List
35 min
1:00pm
Cyclo-cross Female Master 40-44 Cat 1/2/3 Start List
40 min
2:00pm
Cyclo-cross Male Master 55-59 Start List
40 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Master 50-54 Cat 1/2/3 Start List
45 min
4:15pm
AWARDS
Library

Friday January 11, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 45-49 Cat 1/2/3 Start List
45 min
10:30am
Cyclo-cross Female Junior 13-14 Start List
20 min
11:15am
Cyclo-cross Female Junior 17-18 Start List
30 min
11:16am
Cyclo-cross Female Junior 15-16 Start List
30 min
12:00pm
Cyclo-cross Male Junior 10-12 Start List
20 min
12:01pm
Cyclo-cross Female Junior 10-12 Start List
20 min
12:45pm
Cyclo-cross Male Junior 13-14 Start List
20 min
1:30pm
Cyclo-cross Male Junior 15-16 Start List
30 min
2:15pm
Cyclo-cross Female Master 30-34 Cat 1/2/3 Start List
40 min
3:15pm
Cyclo-cross Female Master 35-39 Cat 1/2/3 Start List
40 min
4:30pm
AWARDS
Library

Saturday January 12, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Registration / Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30am
Cyclo-cross Male Master 40-44 Cat 1/2/3 Start List
45 min
10:30am
Cyclo-cross Male Junior 17-18 Cat 1/2/3 Start List
40 min
11:20am-11:50am
Elite/U23 Rider Practice Only
30 min practice
12:00 pm
Cyclo-cross Female Collegiate Division 1 Start List
40 min
12:01 pm
Cyclo-cross Female Collegiate Division 2 Start List
40 min
1:00pm
Cyclo-cross Male U23 19-22 Start List
50 min
2:00pm
Cyclo-cross Male Master 35-39 Cat 1/2/3 Start List
45 min
3:00pm
Cyclo-cross Male Master 30-34 Cat 1/2/3 Start List
45 min
3:55pm-4:25pm
Elite/U23 Rider Practice Only
30 min practice
4:30pm
AWARDS
Library

Sunday January 13, 2013  

Time
Event
Distance
Description
 
8:30am-2:00pm
Packet Pick-Up
Pasqual's Cantina (NO day-of reg)
9:15am
Course Closed
15 min prior to first race
9:30 am
Cyclo-cross Male Collegiate Division 2 Start List
50 min
10:30 am
Cyclo-cross Male Collegiate Division 1 Start List
50 min
11:25am-12:05pm
Elite/U23 Female Rider Practice Only
40 min practice
12:05pm-12:45pm
Elite Male Rider Practice Only
40 min practice
1:00pm
Cyclo-cross Female Elite/U23 17+ Pro/Cat 1/2/3 Start List
40 min
2:15pm
Cyclo-cross Male Elite 19+ Pro/Cat 1/2 Start List
60 min
4:00pm
AWARDS
Library